Вилізла на стілець на балконі: у Києві 2-річна дівчинка випала з багатоповерхівки (фото)

З вікна багатоповерхівки на Позняках у Києві випала 2-річна дівчинка. Як повідомляють місцеві телеграм-канали, випадок стався на вулиці Анни Ахматової. Дитина випала з вікна 3 поверху.

"Встановлено, що ввечері дівчинка, граючись іграшками під наглядом старших дітей, випала з вікна третього поверху. Наслідки падіння з висоти не стали фатальними через те, що під вікнами будинку зелений газон.За встановленою на даний час інформацією сім’я, яка складається з батька, матері та трьох неповнолітніх дітей, раніше в поле зору правоохоронних органів не потрапляла", - повідомили у Київській міській прокуратурі.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що в квартирі знаходились батьки малолітньої, які були напідпитку і в цей момент спали. Вони залишилу малу на догляд іншим дітям, також неповнолітнім. Ті не вгледіли.

"2-річна дівчинка, граючись, самостійно вилізла на стілець на балконі та, перехилившись, випала з вікна. Лікарі госпіталізували маленьку потерпілу з матір’ю до лікарні – на щастя дитина не отримала серйозних ушкоджень", - розповіли у поліції Києва.

Її забрали в лікарню з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом падіння з вікна (ч. 1 ст. 166 КК України). Ювенальними прокурорами та слідчими проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення