Погрожував дитбудинком: дівчинку з 11 років цілих 6 років ґвалтував рідний дядько

Племінниця звинуватила рідного дядька у регулярних зґвалтуваннях, які він робив роками. За словами школярки, родич домагався її з 11 років і змушував мовчати, погрожуючи дитбудинком. Випадок стався у Підмосков’ї рф.

За даними SHOT, 17-річна десятикласниця з Пушкіно тільки зараз змогла зізнатися, що вже шість років зазнає насильства з боку дядька. 2018 року матір школярки позбавили батьківських прав, батько відмовився від доньки ще при народженні, тому 11-річну дівчинку взяли під опіку бабуся з дідусем. З ними разом проживає їхній 30-річний син, який є дядьком своєї жертви.

За словами дівчини, перше зґвалтування сталося у тому ж 2018 році, після чого збоченець зробив свої злочини регулярними та знущався з дитини кожні два-три тижні. Якщо племінниця намагалася чинити опір, родич її бив. Дівчинка боялася комусь розповідати про те, що відбувається, тому що в такому разі її відправили б у дитбудинок, де нелюд обіцяв їй влаштувати "серйозні проблеми".

Звернутися до поліцейських жертва зважилася лише зараз, коли їй залишилося менше ніж півроку до повноліття. Поліція проводить перевірку. Кримінальну справу наразі не порушено.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення