Залив під’їзд кров’ю: в Одесі сторожа засудили до довічного за потрійне вбивство

 Думская

Довічне позбавлення волі — таке покарання призначив Суворовський районний суд Одеси охоронцю міського центру реабілітації осіб із відхиленнями психофізичного розвитку, який сім років тому зарізав трьох людей.

49-річного чоловіка визнали винним в умисному вбивстві двох і більше осіб, а також у вбивстві з метою приховати інший злочин.

Трагедія, про яку йдеться, сталася в ніч на 23 січня 2017 року в багатоповерхівці на вулиці Паустовського.

О 02:15 до поліції зателефонував місцевий мешканець, який повідомив, що в під'їзді голосно кричить закривавлений юнак, а за ним женеться чоловік. За вказаною адресою негайно прибув екіпаж патрульної поліції, який ніс службу неподалік.

На сходах правоохоронці виявили сліди крові, а на четвертому поверсі — тіло хлопця з численними колото-різаними ранами шиї. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Суворовського відділу поліції.

Сліди, виявлені під час огляду місця події та прилеглої до нього території, привели правоохоронців до сусіднього будинку. Там у напівпідвальному приміщенні вони знайшли ще два трупи з ознаками насильницької смерті.

Загиблими виявилися 16-річний одесит, його 21-річна сестра та їхній 40-річний знайомий.

Крім них, у напівпідвалі жила мати молодих людей та її чоловік. На момент трагедії жінка перебувала за межами міста.

Опитавши мешканців будинку, поліцейські встановили, що чоловік, який гнався за хлопцем — чоловік його матері. Незабаром за наданими прикметами патрульні знайшли підозрюваного на Махачкалинській. Його затримали і доставили в Суворовський відділ поліції.

Затриманий у всьому зізнався, не заперечував своєї провини і в суді. За його словами, у момент скоєння злочину він був сильно п'яний. Між ним і знайомим спалахнув конфлікт, під час якого він зарізав потерпілого. Потім удар у шию отримав син дружини. Поки зловмисник розправлявся з його сестрою, пораненому юнакові вдалося вискочити на вулицю і покликати на допомогу. Однак до приїзду поліції він не дожив.

Позбавивши життя трьох людей, убивця переодягнувся і пішов з дому. Дорогою він викинув ніж і свій одяг зі слідами крові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення