Викрали і жорстоко відгамселили глухого хлопця за те, що вів інтимне листування з 15-річною дівчиною

Інваліда зі слуху викрали у Москві рв. Незнайомці жорстоко били його кілька годин і стверджували, що він веде інтимні листування з їхньою 15-річною родичкою. Про випадок пишуть росЗМІ.

Відомо, що деякий час тому 24-річному хлопцю написала незнайомка, яка запропонувала поспілкуватись на різні, зокрема й дуже відверті теми. Чоловік, який з дитинства є інвалідом зі слуху, був не проти. Згодом дівчина запропонувала йому зустрітися біля метро. Хлопець приїхав у призначений час, де на нього чекали двоє чоловіків. За словами незнайомки, вони мали відвезти його до неї. У результаті втрьох вони поїхали до квартири.

Однак жодної дівчини там не було. Замість неї ще двоє незнайомців, які одягли на хлопця наручники, і почали його гамселити. Все це вони фотографували, а знімки надсилали матері своєї жертви. Після цього вони мовою жестів розповіли йому, що таємнича незнайомка з листування — це їхня 15-річна родичка. Через це вони вимагали із хлопця 100 тисяч рублів. Зрозумівши, що такої суми він не має, нападники забрали його телефон і банківську картку, з якої зняли аж 2 тисячі рублів. Незабаром жертву відпустили з вимогою повернути борг найближчими днями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення